Alla inlägg under december 2022

Av Jammar. - 13 december 2022 19:21

Sitter och väntar på fotbollen som hundratusentals andra här i landet. Så har det blivit träning på att köra tanks, Kör en T34 Har kollar på en dokumentär om det största tanks slaget. Så måste det övas mer på kontrollerna. Bra hjärngymnastik. Man gör olika saker med höger och vänster tummen så pekfingrarna.. 

Av Jammar. - 13 december 2022 09:29

Var  ut och kört stridsvagn och det gick sådär, blev tvungen till en paus. Åt en grisfot och drack en red bull. Så ut igen på slagfältet igen och jag bara sladdar omkring och det händer inte så mycket mer. Slaget är över när jag kör åt rätt håll. Ska kolla på simning nu..

Av Jammar. - 13 december 2022 07:21

Är fortfarande blodfattig i hjärnan efter morgonens stake. Om det är en biverkning efter vaccinet? Sitter och planerar dagen och väntat på simningen och fotbollen i kväll  det är väl de stora sakerna så ska jag köra lite stridsvagn? Och så ska jag fundera på om jag vågar kalla på hembiträdet så jag får det städat (smittorisken). Jag är ju vaccinerad nu 5 gången. Men bör nog vänta ett par dar till så sista sprutan tar sig. Bör vänta annars så kan det bli något med hembiträdet och man ska nog inte göra det med hembiträdet.



Av Jammar. - 13 december 2022 05:56

14 grader kallt och svart ute här i landets mitt. Vakna med första advent i morse och det var något grymt. Om det var vaccinet jag fick i går eller? Skönt att det har blivit kallare. Ska nog ut i dag och andas frisk luft.

Av Jammar. - 12 december 2022 19:09

Alla kvinnor borde få beväpna sig och även de som lever under hot och längre en 5 min utryckning.. Eftersom polisen har egna problem med sig själva? Jag vet inte vad de håller på med Polis ledningen om det är nån typ av svingers relationer....Men strul är det.


Av Jammar. - 12 december 2022 08:19

Fem grader kallt och svart ute här i landets mitt. Trist att det har blivit varmare igen. Jäkla klimatkris. Snart töar den lilla snö som finns bort. Mycket snö är bra för den binder luftföroreningar.

Av Jammar. - 11 december 2022 19:09

Nu ploppar de kristna stollarna upp och försöker tuta i oss att något som inte finns finns.

Av Jammar. - 11 december 2022 18:31

Ja skönt att det är tvättat så man har rena underkläder och byxor året ut. Har kommit snö i dag men inte så mycket, nån cm och -4 grader nu. Tur man har långa ben så man klarar av minst en halvmeter nysnö. Så ökar smittan ännu mera nu och sätta in restriktioner är myndigheterna för mesiga för.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards