Direktlänk till inlägg 28 januari 2023

Promenad.

Av Jammar. - Lördag 28 jan 11:21

Var ute på en promenad och handlade det blåste kallt.  Köpte blockost (hårdost) eftersom jag fick höra av en vän att det kan man äta fast man är laktosintolerant men mjukost går inte det vet man. Så jag ska pröva eftersom jag bakar så är det gott på nybakat bröd.. Snart är det konståkning jippi.

 
 
Göran

Göran

Lördag 28 jan 11:42

Hoppas det går bra med osten. Om du är som jag o inte vill ha nån mesig, mjäkig ost som bara smakar lättmargarin så lärde jag mig ett knep en kusin till mig. Köp den billiga (men rätt smaklösa) hushållsosten och lägg undan den i 2-3 månader i rumstemperatur. Då får den också mkt mer karaktär och smak. Fast man bör lägga den i kylen några timmar innan man börja äta den för annars vill de gärna falla sönder en aning.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 5 juni 21:27

Tror jag har hamnat i en tids lop. Ska titta på tv i kväll och det är samma program och filmer som förra veckan. Var tvungen och kolla vilket dag det är i dag..  ...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 18:51

Nu är det dax att avskaffa monarkin. En kostsam verksamhet som inte gör nån nytta. Mer pengar till skola och sjukvård. ...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 07:10

Afghanska skolflickor skräms av regimen med förgiftning så de inte ska våga gå i skolan. Jag har samma symtom yrsel och illamående, om den svenska regimen förgiftar pensionärer så de inte ska våga hålla på med sk vänsterpolitik. Och vägrar slicka hög...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 06:26

Fyra grader och blåser fortfarande här i landets mellersta del. ...

Av Jammar. - Söndag 4 juni 07:07

Fem grader mulet och blåser här i landets mitt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido