Direktlänk till inlägg 1 februari 2023

Hatade.

Av Jammar. - Onsdag 1 feb 06:39

Sju grader kallt här i landets mitt. Lite bättre i snuvan i dag. Så detta om El bluffen, väntar bara på att allt  allt kommer att avslöjas i nått TV program. Allt är en kapitalistisk bluff. Nån typ av pyramidspel. Så detta om koranbränning, lärde vi oss inte något efter påskupploppen. Nu sitter vi här och är hatade av den muslimska värden. Vi har myndigheter som inte riktigt funkar här i landet. Har varit med om demonstrationer som har blivit avslagna det anses störande att arbetarklassen får säga sitt. Då fanns fan ingen yttrandefrihet. Centern ville förbjuda första maj demonstrationer. Alla skulle fotograferas  som demonstrerar.

 
 
Rickard

Rickard

Onsdag 1 feb 11:58

Bara svepskäl att priserna på el och bensin skulle bero på Putins krig. Priserna är lägre i de flesta övriga europeiska länder och jag misstänker starkt att Kristersson, Ebba & Co kommer att försöka förhala det där elstödet, och kommer det så lär det inte handla om så mycket som man kunde förväntat sig.

http://newreflections.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 5 juni 21:27

Tror jag har hamnat i en tids lop. Ska titta på tv i kväll och det är samma program och filmer som förra veckan. Var tvungen och kolla vilket dag det är i dag..  ...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 18:51

Nu är det dax att avskaffa monarkin. En kostsam verksamhet som inte gör nån nytta. Mer pengar till skola och sjukvård. ...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 07:10

Afghanska skolflickor skräms av regimen med förgiftning så de inte ska våga gå i skolan. Jag har samma symtom yrsel och illamående, om den svenska regimen förgiftar pensionärer så de inte ska våga hålla på med sk vänsterpolitik. Och vägrar slicka hög...

Av Jammar. - Måndag 5 juni 06:26

Fyra grader och blåser fortfarande här i landets mellersta del. ...

Av Jammar. - Söndag 4 juni 07:07

Fem grader mulet och blåser här i landets mitt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido