Alla inlägg under april 2023

Av Jammar. - 12 april 2023 14:15

En ros i bra ljus. Så undrar man vart iden om att alla meddelanden ska avlyssnas, SMS och mejl. Sådant som även Stalin skulle få mardrömmar om. Kommer ifrån? Om det är högern religiösa stollarna eller Nazisterna?

 

Av Jammar. - 12 april 2023 07:40

Bra att vi har kontakter med Kinesika företag efterson vi är less på Imperalist USA..  Mera av en friare marknad utan USA inflytande..

Av Jammar. - 12 april 2023 06:30

Tre grader varmt och mulet här i landets mitt. Öhh Brandmän Öhh  demonstrerar men kvinnliga Undersköterskor visar empati.. Konformistiska tolk kärringar demonstrerar över att det finns en lag som säger att nöden har ingen lag.. Leve den nya VR tekniken och anarkismen.. Död åt den kristna tok.. Och USA imperialistiska som förtrycker  Afghanistan..






Av Jammar. - 11 april 2023 19:25

Många sociala appar stängs nu av som TikTok och FB, tvitter eftersom de hotar säkerheten, här i Jämtland. Anställda uppmanas nu att radera allt på sina mobiler.




Av Jammar. - 11 april 2023 06:47

Fem grader varmt och mulet här i landets mitt. Vad är bäst högerkapitalistiska USA eller Socialist Kina?

Av Jammar. - 10 april 2023 05:25

En grad varmt och dimma här i landets mitt. Vakna i vargtimmen i dag, inget fel i det, är en överlevnads reflex som vi fick i tidiga  stenåldern då vi var apor så man vakna lätt när rovdjuren kom. så man kunde varna resten av flocken, så de yngre kunde strida. Många äldre tar sömnpiller men det är fel, eftersom det är naturligt att vakna tidigt för äldre.



Av Jammar. - 8 april 2023 21:51

Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt och proppaganda, Tro på er själva istället. Det är vettigare det.Bli anarkister så har ni ingen herre som styr.

Av Jammar. - 8 april 2023 20:13

NATO försöker införa USA våldtäkts och glädjehus besöks kultur i den svenska armen så därför Nej till NATO vi som var med under Vietnam kriget minns hur det var där USA soldater våldtog och brände byar,, Samma sak i Afghanskan.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards