Senaste inläggen

Av Jammar. - Lördag 23 april 17:49

Har kollat på hockey och den var bra Luleå är nu i final. Har fått sitta inne i dag eftersom de har sopat gatorna här i Krokom och det funkade bra, de vattnade. Utom att en kärring parkerade bilen på innergården så det blev struligt för soparna.. Nu ska jag kolla på Nord och Syd en favorit serie..Av Jammar. - Lördag 23 april 10:46

Har varit ute och affischerat.

 


Av Jammar. - Lördag 23 april 05:54

Två grader varmt och blå himmel här i landets mitt. Så är det underbart att få vakna till måsarnas sång.

Av Jammar. - Fredag 22 april 20:10

Det är bara att hålla med tecknarna som Lasse Åberg. "Våld föder våld. Vi protesterar mot den militära upprustningen som Sverige deltar i, som skadar Sveriges alliansfrihet och möjlighet att agera medlare i internationella konflikter"


Av Jammar. - Fredag 22 april 19:00

Ja hon Ebba ledare för de kristna stollarna platsar i ett mer sadistiskt fascistiskt parti, efter uttalande om att polisen borde skjuta skarpt. Undrar om hon har blivit vansinnig? Sovit ett tag nu och AC är fantastisk. Alla som bor i dåliga lägenheter som här i Krokom borde få en.

Av Jammar. - Fredag 22 april 07:17

Fem grader varmt och blå himmel här i landets mitt. Så var det bra hockey i går.

Av Jammar. - Torsdag 21 april 11:07

Har frågar fler vad de vill om NATO och alla 100% säger nej, Från yttersta högern NMR till vänstern som jag anarkist  Vet  inte vart man gör undersökningarna på SVT om det är på Gotland?

 


Av Jammar. - Torsdag 21 april 07:10

Kommande val, så vill de i söder att det ska handla om gäng, poliser, bilbränder och det är nog flera som jag som skiter i det här i mitten och norrut i landet. Vi har inte glömt hur de i söder kom hit som skidturister och gav oss pesten och tusentals dog. De sket i oss då och nu skiter vi de. Vi vill att valet ska handla om vården, skolan och infrastruktur. Så vill vi INTE gå med i NATO
Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se