Senaste inläggen

Av Jammar. - Måndag 16 maj 21:06

Nu är det 4-0 till Finland mot USA och Utvisningarn duggar tätt..

Av Jammar. - Måndag 16 maj 20:10

Ja publiken får valuta för pengarna det är 1-0 till Finland mot USA och det är mycket bök. Så funderar jag på magiska tal. Nu förstår jag varför ölen är på 7% så tänker jag på de sju samurajerna kurusavas film. Tjo..

Av Jammar. - Måndag 16 maj 18:17

Det går inte bra. I dag så hejade jag på Slovakien mot Kanada. Såg bra ut tills tredje sedan så slutade man spela. Senare i kväll så är det Finland mot USA och då kommer jag att heja på Finland.

Tur det går bra för Sverige men i morgon är det mot England och det är alltid nervigt mot länder som knappt sett en puck på vykort. .


Av Jammar. - Måndag 16 maj 11:36

Vad är godast buk eller flaska? Dricka klunkar från en flaska är ok, men från burk smakar det inte så bra. I glas av bra kvalitet (fot och kristall glas) så är flask öl godare en burköl.  Men just denna sort är ingen mat öl. Utan mera sällskaps öl som man står och minglar med.. Att det är sådan skillnad mellan burk och flasköl visste jag inte.  Så är priset högre med flasköl. På burk får man en krona i pant. Nu får man hoppas på att glas återvinningen funkar och att kommunen som har ansvar för återvinningen inte gräver ner flaskorna i skogen utan det går till återvinning?

 
Av Jammar. - Måndag 16 maj 08:17

Åtta grader varmt och halvmulet här i landets mitt. Så har de smitta i Nordkorea läser man på text tv, även här i Krokom finns det smitta men inte fan skrivs det om det. Folk som har dött här också.

Av Jammar. - Söndag 15 maj 06:50

Fem grader och blåser här i landets mitt.. Hockey i går med mat och öl...

Av Jammar. - Lördag 14 maj 17:13

Ja nu är det som det är men jösses vad jag saknar bra konståkning..


Av Jammar. - Lördag 14 maj 05:38

Fyra grader varmt och det har regnat i natt, här i landets mitt. Så funkar inte text tv..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se