Senaste inläggen

Av Jammar. - Torsdag 25 mars 08:12

Ja fy fan när man ser uber höger skitstöveln Carl Bilt har blivit nån typ av boss på WHO så vet man att nu går skiten åt helvete.. Nu lär man aldrig få nån spruta av vaccin i armen..Av Jammar. - Torsdag 25 mars 07:53

Två grader varmt och simpson himmel ute och småjävlarna och skitstövlarna frodas..

Av Jammar. - Onsdag 24 mars 12:26

Att de inte vara tysta under åken förstår de inte att konståkning är en helhetsbild av musik och skicklighet på skridskor. Så håll truten! Är de kåt på att höra sin egen röst så gör det innan tävlingen för fan amatörer..


Av Jammar. - Onsdag 24 mars 09:20

Je en som jag har saknat är ju också Alexia oooh vad rolig det ska bli roligt att få se henne igen! Men jösses de har ju blivit ett år äldre. Så har vi ju ryskorna och de som vet vem jag är vet att jag har följt de hela året och bloggat om det. Så det behövs inte nått om de.

Av Jammar. - Onsdag 24 mars 08:49

Dagens startlista. Oj oj vad detta ska bli spännande. Så ska lilla Ekaterina glad och en riktigt piggelinus från Polen som fick mitt gillande på EM.

   

Av Jammar. - Onsdag 24 mars 08:26

Två grader varmt och halvmulet. Många vill ta vaccin och det är ju bra om det fanns något vaccin att få för här finns fan inget. Och mördar Anders är glad över att fler blir smittade. Så kör konståknings vm igång i dag kl 12.30  på kanal 10 med damernas korta, oj oj vilken lycka det ska bli att få se konståkning. Baka i går så jag har nått till kaffet.Av Jammar. - Tisdag 23 mars 16:50

Finland har 72713 smittade och 800 st döda medans vi här i landet har 758 355 smittade och 13 315 döda..


Av Jammar. - Tisdag 23 mars 16:32

Fast smittan här har ökat med ca 300% på några veckor under sportloven av skidturister här i Åre och Krokom. Nu påstår  Anders att de sköter sig men måste bli bättre på att följa restriktionerna. Nu blir man förvirrad? Att det inte blir hårdare regler under påsken.? Ska FHM få hela Jämtland smittade och sjuka? Har vi blivit ett labbförsök.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se