Senaste inläggen

Av Jammar. - Fredag 13 maj 06:22

Sex grader varmt och blå himmel. Och är det ingen som kan bromsa ner tiden, den går alldeles för fort. Så börjar hockey vm i dag, så stör inte.

Av Jammar. - Torsdag 12 maj 06:28

Jag är för gammal för att spöa högernazzar nu. Nu vill jag bara sitta på balkongen och lukta på blommorna. Och fotografera rosor och måla.. Så är det inte bra för blodtrycket att bli arg längre..

Av Jammar. - Torsdag 12 maj 06:16

Sju grader varmt och dimman ligger tät här i landets mitt. I kväll är det hockey. Undrar vart mina byxor är? Åt mat med en granne i går för första gången på två år, vi satt ute på gården. Kul att få höra lite skvaller.


Av Jammar. - Onsdag 11 maj 20:10

Gör det svårt för nazist högern skrik och demonstrera.


Av Jammar. - Onsdag 11 maj 19:46

Nu lär väj kristallnatt drottningen Ebba kalasjnikov springa omkring och kakkla  om avrättningar med skarp ammunition så muslimer och islamister blir utrotade. Vart fan är vi på väg?Av Jammar. - Onsdag 11 maj 19:17

Varför är det så viktigt för den kristna nazist högern att få bränna koranen? Den skiten begriper jag inte. Det ska visst bli nya bränningar till helgen och det är godkänt av polisen. Jag begriper inte detta. Av Jammar. - Onsdag 11 maj 09:01

Morgonens ros där jag utnyttjat himmelen.

 


Av Jammar. - Onsdag 11 maj 06:07

Sex grader varmt och mulet ute här i landets mitt. Så skickade jag en ros som jag målat och skrev Nej till NATO tack, och skickade till statsministern i går. Undrar om det var det som var det farliga paketet som spred panik i Stockholm i går? De lär väl ha skjutit sönder den nu? Jag som har målat en så fin ros.
Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se