Senaste inläggen

Av Jammar. - Torsdag 4 mars 18:41

Nu skyller man smittspridningen på personalen i Åre? Inte att de har blivit smittade av skidturister och sedan sprider smittan vidare.. Ja de är otroliga myndigheterna. De må tro att vi är idioter som går på deras skitsnack!

Av Jammar. - Torsdag 4 mars 18:02

Den arbetande klassen lever under hot från chefer och politiker, nu offras de som kanon mat för vad? Butiks biträden och undersköterskor som vill ha munskydd kallas för oroliga idioter. Samtidigt som chefer snor åt sig vaccin som de inte har rätt till. Undrar om man säger det samma till poliser som vill ha skyddsväst och pistol? Det är fler i sjukvården som dör.

Av Jammar. - Torsdag 4 mars 17:01

Att Åre leder smitt ligan var väntat. Stackars satar som jobbar där. Och inte gör man något från myndigheterna utan man offrar människor.

 

Av Jammar. - Torsdag 4 mars 10:48

Dagens ros till min vän!

 

Av Jammar. - Torsdag 4 mars 09:16

Anders skötsamma skidturister från stockholm har stor fester i Åre med över 100 gäster, så festar man på Åre torg. Baksmällan kommer väl om nån vecka. Jaaa.. Det här går åt helsike. Med ökad smitta och död. 

Av Jammar. - Torsdag 4 mars 07:08

Minus tre grader och nästan klar himmel. Smittan ökar och allt yngre blir sjuka och dör. Nu går ingen säker. Och nått vaccin har man ju inte sett här. Går inte ens att boka tid. 


Av Jammar. - Onsdag 3 mars 20:05

Dödstalen ökar igen och smittan ökar och vi är i tredje vågen och då är det nära till den fjärde och vid den femte är det slut!

 


Av Jammar. - Onsdag 3 mars 19:32

Dax att höja skatterna för den utsugande högeröverklassen. Så att statskassan kan fyllas på igen. De är skyldiga till att pandemin har spridits här i landet med sina resor och sportlovsfirande. Så låt den arbetande klassen vara. Det är ett pris de får betala för sina utsvävningar i det blå.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se