Senaste inläggen

Av Jammar. - Tisdag 10 maj 08:31

Nu är krig hetsarna desperata, de kämpar för ett ja till NATO men det lutar åt ett nej. Om det blir ett ja och det blir krig så gömmer sig skitarna i en bunker och skickar ut kanonmaten, vi folket och den arbetande klassen.

 Av Jammar. - Tisdag 10 maj 06:20

Nio grader varmt och mulet här i landets mitt. Och Nej till NATO med ett sjungande Nej. Ett ja kan dra in landet i ett krig och det vill vi ju inte. Så är politiker lögnare, det är inte bra för landet att gå med i NATO. Konflikt risken ökar med 100%


Av Jammar. - Måndag 9 maj 17:03

Lagat kåldolmar till hockeyn i kväll så har jag bakat en limpa också så inget ska fattas. Och självklart så hejar vi här i landets mitt på Luleå. Så har det varit en varm solig dag.

 

Av Jammar. - Måndag 9 maj 07:37

Otrolig bra ljus att fotografera i nu på morgonen. Trist att jag inte har någon att ta porträtt på när det är så här bra ljus. S/V bilder skulle bli underbara.

Så avslutades ett Nazistiskt högervälde som tog ca 40 miljoner liv här i Europa. Den 9 Maj 1945 tog det slut och det firas runt om i värden i dag. Kriget mot Japanerna avslutades senare med två atombomber. Måtte aldrig nazist fascisterna och högern få makten mer.

 


Av Jammar. - Måndag 9 maj 06:00

Fyra grader varmt men mulet här i landets mitt. Måsarna sjunger och högern vill inte förbättra pensionerna för de sämst ställda och det kunde man ju räkna med.

Av Jammar. - Söndag 8 maj 05:46

Noll grader och blåhimmel här i landets mitt. Lite frost på backen men tror växterna har klarat sig. Var uppe kl 4 och plockade in de.


Av Jammar. - Lördag 7 maj 18:48

Att gå med i Nato är vanskligt för freden och balansen, men ja sidan kommer söderifrån som han Jimmie SD aren läste hans tal från deras kongress  och kalla kårar går längs ryggen .Hon Ebba kalasjnikov som vill skjuta skarpt mot demonstranter. Är det dags att vi separerar oss från den södra delen av landet? Är det tid för det nu?


Av Jammar. - Lördag 7 maj 17:22

Så kom den allsmäktiga anarkisten till jorden och fick fötterna sörjda av en välluktande olja och fick  se Luleå spöa ett kasst lag från södra delarna av landet. Ohh jee..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se