Senaste inläggen

Av Jammar. - Onsdag 3 mars 10:49

Var och handlade och nu har skidturisterna invaderat affärerna och de handlar i sällskap på flera personer. Kan inte Anders Tegnell  och hans anhang som slickar skidturisterna i röven komma hit och ta hand om skiten han de andra  ställt till med? Har suttit i karantän snart i ett år.

Av Jammar. - Onsdag 3 mars 07:15

Psykopaterna som nu går före i vaccin kön och fjällturister som reser runt och smittar så dessa som reser med falska vaccinintyg. Borde få ha en gul overall så alla fick se vilka de var i två år och så kan man få spotta på dom.

Av Jammar. - Onsdag 3 mars 07:04

Tre grader varmt och nästan ljust ute här i mitten av landet.

Av Jammar. - Tisdag 2 mars 17:19

Nu ser det visst ut som om det ska bli konståknings VM men utan publik. 22 mars till 28 mars. Men många frågetecken ännu.


Av Jammar. - Tisdag 2 mars 10:46

Dagens ros som jag sänt till min vän. Önskar hon kunde få känna ros doften.

 

Av Jammar. - Tisdag 2 mars 07:50

Två grader varmt och solen skiner här i mitten av landet. Smittan ökar och man kastar avensjuka blickar mot vårat grannland Finland som kan ta hand om pandemin och sina medborgare med hårdhandskarna och räddar liv. Så har de en snygg statsminister också som verkar vara tuff som fan.

 


Av Jammar. - Måndag 1 mars 11:31

Ja dagens rosbild som jag har sänt till min vän. Ja det är tacksamt att fotografera rosor.

 

Av Jammar. - Måndag 1 mars 07:09

Var ut och tog en bild till innan min kära vän Månen försvinner. Ja det är den största kraften vi har här på jorden och solen. Så får de religiösa stollarna tro på sina gudar best de vill.

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se