Senaste inläggen

Av Jammar. - Måndag 1 mars 05:54

Fem grader varmt och svart ute, det lär vara klart eftersom månen lyser. Annars så är det lugnt här i landets mitt. Ja solen trilskas och smittan ökar. Men annars så ska det väl funka i dag också. Ja bilden är tagen med den lilla kameran för en halvtimme sedan.Så aluminium hatt på i dag.

   


Av Jammar. - Söndag 28 feb 10:08

Börjar känna att jag styr kameran nu och inte att den styr mig, som det har varit. Det som har hjälpt är att fotograferar varje dag och inte använder mobilen.

   

 Av Jammar. - Söndag 28 feb 09:45

Så en bild på gårdagens bak av skorpor de är torkade nu. Det blev så bra så bytte skärmbild på datorn från tomater till skorpor..

 

Av Jammar. - Söndag 28 feb 09:40

Så bilden på min väns ros som jag har sänt i nyss.

 

Av Jammar. - Söndag 28 feb 07:20

Fen grader varmt ute och det har blåst ganska bra här i natt i mitten av landet. Nu är det kaffe rulltårta och skorpa.

Av Jammar. - Lördag 27 feb 18:48

Det finns ingen gud eller bibel eller jesus välsignelse. Allt kom till i en tidig tidsålder där man inte kunde förklara jordbävningar vulkan utbrott jättevågor som frog fram över jorden, då föddes iden om att gudarna straffar oss. Så allt detta skitsnack om välsignelse och annat strunt är bara bluff. Tro på dig själv och strunta i de kristna stollarna.

Av Jammar. - Lördag 27 feb 17:56

Anders Tegnell borde ta en promenad på isen i kväll hörde att isarna var bra i södra delarna av landet så är det fullmåne så man ska titta uppåt när man tar promenaden. Det är inte isens fel om man går igenom och drunknar utan det är vattnets fel.
Av Jammar. - Lördag 27 feb 17:19

Tog en bild mellan bak och skidor med omplanteringar. I dag har jag varit aktiv rulltårtan blev super god och skorporna knapriga. Så dagens bild på rosen som jag är någorlunda  nöjd med. Saknas en dam som satt här i soffan som jag kan skämta med eftersom jag har ett roligt intellektuellt i expressionistiskt sinne. Det är fortfarande ljust här! Och en jäkla massa snö. fast det har töa bra nu i några dagar. Och jösses vad det luktar ros i min lägenhet.

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se