Senaste inläggen

Av Jammar. - Lördag 27 feb 15:53

Ja han behöver ju inte sitta inne och vara i karantän Anders Tegnell (eller vad det kallas för) Snart är det ett år som jag har suttit med pistolen mot pannan för att skitstöveln inte vill stoppa resandet. Han ska fan inte få förstöra min dag. Jag återkommer till detta senare. Det är bevisat nu att skidturisterna drar hit smittan till Åre och orterna runt. Du är en vekling som slickar kapitalisterna i röven Anders.Av Jammar. - Lördag 27 feb 13:02

Nu är det skorpor på G. Godare med några skorpor på kvällen istället för chipps eller ostkrokar.

Av Jammar. - Lördag 27 feb 11:59

Den jäkla dopade läppsalvan tryckte ut Frida så får man ju inte göra.

Av Jammar. - Lördag 27 feb 11:27

Ja det gick ju bra nu har jag själpt och vänt. Fyllningen blir spännande sherry jordgubbssylt potatis mjöl. Ska kallna nu och super sockerbagaren får en välförtjänt vila med en öl och skidor. Tjo.

     

Av Jammar. - Lördag 27 feb 08:15

Dagens ros. Och så sitter jag och funderar på rulltårtan?? Hur jag ska få jordgubbssylten och sherryn att bli seg? Om man ska använda potatismjöl?

 

Av Jammar. - Lördag 27 feb 06:26

Tre grader varmt och svart ute här i landets mitt. Så får man hoppas att skidturisterna åker förbi direkt till Åre och smittar ner där och inte här.


Av Jammar. - Fredag 26 feb 18:24

Sitter och planerar helgens bak. Blir rulltårta i morgon och mer skorpor på söndag. Men fick ringa till en kompis (kvinnlig) Och fråga vad vänd och själp betyder. Vadå själp.  Som det står i receptet på rulltårtan.  Vadå vänd ner äggsmet och själp upp den på ett bakpapper. Men  fick förklarat att vänd= häll och själp=vänd ner på bakpapper. Ja så det ska nog gå bra. Fyllningen blir nog jordgubb med sherry.

Av Jammar. - Fredag 26 feb 14:37

Har fastnat på att fotografera ros ja det är ju tacksamt.

   


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se