Senaste inläggen

Av Jammar. - Onsdag 4 maj 11:31

De kristna stollarna som tror på något som inte finns. Det är bara ett påhitt värdens störrsta blåsning med påve och annat skit.

Av Jammar. - Onsdag 4 maj 09:20

En ny ros i dag. Så ett ras för de svenska (oligarkerna) kapitalisterna som tycker det är viktigare att fylla plånboken med pengar en att stoppa kriget i Ukraina.

 

Av Jammar. - Onsdag 4 maj 06:30

Noll grader och sol här i landets mitt. Så blir man fundersam så här på morgonen när det kryper fram att restriktionerna mot rysk kapitalism inte är så hård som det låter. Svenska kapitalister (oligarkerna) stoppar de hjältar i svenska hamnar som vägrar att lossa ryska båtar. Nu har hamnarnas arbetsköpare anmält hamnarbetarna.


Av Jammar. - Tisdag 3 maj 18:42

Inte kan vi gå med i Nato som leds av USA som går bakom i tiden ca 50 år som abortfrågan. Vi borde bojkotta USA i stället.

Av Jammar. - Tisdag 3 maj 18:24

Det snöar just nu. Skönt med ett uppfriskande snöfall.

 

Av Jammar. - Tisdag 3 maj 08:24

Fin kulturell snobb ros.

 


Av Jammar. - Tisdag 3 maj 06:45

En grad varmt blå himmel men kall västlig vind, här i landets mitt.

Av Jammar. - Måndag 2 maj 08:08

Moderaternas Elisabet Svantesson menar att nu måste alla vara med och betala, som den skattesmitande kapitalistiska klassen. Det blir tuffare tag för den rika klassen nu, för nu måste fler vara med och bidra. De får torka bort snålvattnet och börja betala skatt nu.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se