Senaste inläggen

Av Jammar. - Söndag 14 maj 17:29

Jösses vad gott det är med rökt böckling på macka.. Sitter och väntar på hockeyn och det är en måste match, eftersom jag tror det blir svårt mot Finland i morgon.


Av Jammar. - Söndag 14 maj 10:50

Tur det är hockey i dag.. Ska sätta på mig hjälmen och fly till paneten Nabo..

Av Jammar. - Söndag 14 maj 09:39

12 grader varmt och blå himmel här i landets mitt. Var ut och åt i går, första gången på fyra år. Sallad snaps Absolut. Öl kaffe med en likör,. Hittade ett bord i ett hörn där jag kunde sitta med ryggen åt alla. Vågat och stort för mig..  Det var trevligt. Som nyrik så får man ställa krav..Av Jammar. - Lördag 13 maj 21:30

Kristna fanatiker som stryper barn. Så kan den kristna propagandan påverka själen.Av Jammar. - Lördag 13 maj 20:49

Melodifestival eller slagger festival får mig att skära mig själv eller själv sakade skärningar..Hästjass eller slager tjosan framkallar en djup ångest..


Av Jammar. - Lördag 13 maj 16:47

Nu har Jimmie Åkersson bekänt att han är nazist, bara en kultur och krossa mångkulturen.  Så sa hittler också.. Man blir orolig och rädd. Har inte glömt alla döda på 60 miljoner alla judar sjuka handikappade som blev försökspersoner, och blev avlivade.. Som Nazisterna såg till att det blev.. Gör upp med SD och förbjud  partiet..

.

Av Jammar. - Lördag 13 maj 06:57

Nio grader och mulet här i landets mellersta del. Ser ut att bli en behaglig dag i dag.. Nymalet kaffe gör en på bra humör..

Av Jammar. - Fredag 12 maj 07:06

10 grader varmt och mulet här i landets mitt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido