Senaste inläggen

Av Jammar. - Fredag 29 april 19:12

Nu råder förbud mot löst springande hundar i i skog och natur. Respektera det!

Av Jammar. - Fredag 29 april 18:26

Ja sidan till NATO kommer att stå på fel sida när historien visar sitt fait  Vi blir inte hjälpta av kärnvapen paraplyer. Det kommer att bli ett högt pris att  betala för den vanliga svensken. Nä det måste bli en folkomröstning.

Av Jammar. - Fredag 29 april 08:19

En dagsfärsk ros och akta er för bomber.

 

Av Jammar. - Fredag 29 april 06:33

Två grader varmt och mulet här i landets mitt. Storstrejk i kyrkan så i sommar får prästjäklarna rensa sitt eget ogräs. he he..

Av Jammar. - Torsdag 28 april 17:47

Klart som korvspa att det ska vara en folkomröstning om NATO. Korkade politiker vill hysteriskt fatta ett ej demokratiskt ja beslut.  De menar att vi folket är för dumma för ett beslut? Och medborgarna inte kan inte rösta om ett beslut om NATO.Av Jammar. - Torsdag 28 april 06:51

Noll grader och vitt på backen här i landets mitt. Bra att det är lite vitt så dammet ligger på backen. Men det skulle behövas ett riktigt spö regn.

Av Jammar. - Onsdag 27 april 18:51

Vi har inget i NATO att göra och hysterin är gigantisk från ja sidan, Nu har Säpo anslutit sig till ja hysterin. Detta om ja eller nej kommer inte att bli rättvis utan totalt en blind leder en blind och högern är nyttiga idioter för den krigshetsande ja sidan. Bara för att man tycker att vi har inget i NATO att göra så behöver man inte vara rysk spion.


Av Jammar. - Onsdag 27 april 07:58

Noll grader och halvmulet här i landets mitt. Avskaffa det svenska kungahuset och skänk pengarna till folket.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se