Senaste inläggen

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 17:05

Nyss kollat på Flykten från New york. Gamla minnen från förr. När man gick på krogen på lördag och hyrde en video på söndag med polarna. Så låg man halvdöd och kolla på enpilsken.  Så blev det panik hjälp solen lös in med sitt släpande ljus för första gången i år. Tusan vad dammigt jag har det.Måste städa i morgon.Av Jammar. - Onsdag 24 feb 09:01

Nu är det bevisat att fjällturister sprider smitta i Åre! Så stoppa resandet!! Att det det ska vara så svårt att fatta för myndigheterna och Anders. De ger sig inte innan hela landet blir översmittat och det grävs massgravar.. Personalen och de boende är redan smittade av turisterna och spridningen ökar.

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 08:43

Bilden på rosen som jag gav till min vän. Detta är dagens bild som jag skickade.

 

Av Jammar. - Onsdag 24 feb 06:31

Tre grader varmt och svart ute. Så varnar man för halka här i mitten av landet och det kan jag förstå. Det lär vara såpa halt.  Så mitt bröd från i går, det blev otroligt gott och kolla på fibrerna. Nått mer fuffigt går nog inte att hitta.  Det är som att även en blind tupp hittar ett korn. Där har jag lyckas bra med baket. Grundreceptet är ett enkelt lantbröd så har jag förädlat det med russin och honung och annat.

   

Av Jammar. - Tisdag 23 feb 15:22

Dagens bröd med solrosfrön. Gott och mättande. Så kunde jag sitta ute en stund det var faktiskt 15 grader varmt.

 

Av Jammar. - Tisdag 23 feb 11:24

Blev sugen på att baka så, ut till affären och handla. Så detta med att hitta mönster i slumpen. Så tar de lång tid innan våren kommer hit. Men fint väder nu på förmiddagen och två grader varmt.

   

Av Jammar. - Tisdag 23 feb 08:54

Rosen blr vackrare och vackrare som min vän men dagens fotografering lyckades och rosen är sänd. . Dagens sändning var lite knackig från kameran, men det fixa sig.

 Av Jammar. - Tisdag 23 feb 06:47

En grad varmt och nysnö men svart ute. Kan visst bli en fin dag i dag. Ska fortsätta fotograferandet så jag lär mig kameran. Så få slut på vansinnet nu och stoppa sportlovs resandet.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se