Senaste inläggen

Av Jammar. - Måndag 22 feb 20:10

Allt snack om gud eller jesus är bara trams en stor bluff. Låt er inte luras av de kristnas hot om undergång och vad som kommer att hända.

Av Jammar. - Måndag 22 feb 18:19

Ny smittvåg och sitter och tittar på pesttågen till Åre. Som tur är så åker de bara förbi. Men jag bor ganska nära Åre och det finns de här i byn som jobbar där. De är ju här på affärer och så på kvällarna. Nu när de nya mutationerna som är mer farliga och dödliga så varför stoppar man inte sportlovsresandet? Man får ju inte fram något vaccin. Läget är ju hopplöst.Av Jammar. - Måndag 22 feb 11:29

Ja jag sände en bild till min vän på hennes ros.

 

Av Jammar. - Måndag 22 feb 10:48

Har fastnat i detta med att låta slumpen få bestämma. Tror det kallas för kvant matematik.

   

Av Jammar. - Måndag 22 feb 07:51

Smittspridning på flera skidorter och ändå så har man inte stake för att stoppa sportlovs resandet. De som bor och jobbar där anses vara kanonmat och blir helt övergivna av myndigheterna. (man väntar väl tills stockholmarna har haft sitt lov)


Av Jammar. - Måndag 22 feb 06:29

Minus fyra grader och svart ute. Så är allt lugnt här i mitten av landet. Det lär vara halt eftersom det var plus och regna i går. Och så luktar det ros här.Köpte en ros buske i går för fotografering. Jag som förlorade smak och lukt när jag hade covid för första gången för tre år sedan. Smaken har kommit tillbaka och nu är lukten tillbaka också. Har behandlat mig själv.

Av Jammar. - Söndag 21 feb 16:04

Köpte en ros till min vän i dag. Tog en bild och sände som MMS, så behöll jag rosen själv hö hö.. Har gjort samma med chokladask också, skicka en bild så åt jag upp chokladen själv.

 Av Jammar. - Söndag 21 feb 10:58

Det var dax att byta bakgrund på datan. Så när jag var på affären så frågade jag om jag fick fota tomaterna. Och det gick bra. Så köpte jag rosor också för fotografering inte för att fria. Men de ska få stå tills sig ett tag.

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se